Vertel je eigen verhaal:

Roger V. uit Zwijndrecht

Ik heb maanden lang met hevige rugpijn rondgelopen. Mijn huisarts gaf me steeds zwaardere pijnstillers tot uiteindelijk niks meer hielp. Hij verwees me door naar de pijnkliniek. De wachttijd tot een behandeling was meer dan 4 maanden... Na de voorafgaande onderzoeken (scan, NMR, MRI, enz..enz...) hebben 3 verschillende specialisten me gezegd dat mijn rug (ik citeer) : "Volledig naar de knoppen" was. De enige oplossing was een operatie. Bovendien hield die slechts een 50% kans op slagen in, en ik zou er net zo goed kunnen uitkomen met een verlamde rechterarm. Of erger....Toen wees een vriendin me op Mastercare. Ik had er nog nooit van gehoord, maar na de negatieve vooruitzichten die ik van de dokters had vernomen leek me dit zeker de moeite van het proberen waard. Enkele maanden later was ik van al mijn ellende verlost. De uitval in been en arm was zelfs na amper 1 week behandeling al beter. Bovendien is mijn houding gecorrigeerd en kan ik nu mooi rechtop stappen en zitten. En dit alles zonder operatie, zonder medicijnen, zonder injecties, en al wat men nog nodig achtte voor mij. Ik moest alleen investeren in mezelf en de moeite nemen om in het begin van de behandeling een aantal keer per week naar Mastercare te gaan. Een kleine moeite, als ik achteraf naar het resultaat kijk. Mirakels bestaan niet. Goede therapieën gelukkig wel. Dank zij de goede zorgen van Karin Timmermans kan ik nu elke dag 100 % pijnloos doorbrengen. Ik zou iedereen die rugklachten heeft aanraden om meteen contact op te nemen met Mastercare. Dit is geen reklametekst, maar mijn eigen ervaring. Gelijk wie dit leest en vragen heeft mag me altijd contacteren. Roger Vandewoude E-mail : ekydoow@hotmail.com Georges R. uit Essen : Reeds 4 jaar heb ik problemen in de onderrug. Door het te lang aanslepen is mijn probleem chronisch geworden. Verschillende methoden geprobeerd tot uiteindelijk een operatie het enige alternatief bleek. Via een advertentie ben ik in contact gekomen met Karin Timmermans en de mastercare oefentafel. Bij onze eerste ontmoeting (2 jaar na het begin van mijn rugklachten) zijn we gelijk aan een oefensessie begonnen. Na 3 maanden zeer intensief oefenen onder de constante begeleiding van Karin begon er in mijn toestand toch enige beterschap te komen. Daar het regelmatig oefenen op deze tafel zeer belangrijk is heb ik mij een mastercare tafel aangekocht waar ik bijna dagelijks op oefen. Gemiddeld 1 keer per maand ga ik nog op controle om te zien hoe mijn toestand evolueert. Als ik nu terugkijk op de laatste 2 jaar ben ik zeer tevreden dat ik op deze manier mijn rugproblemen bijna volledig heb kunnen verhelpen, zonder operatie. Karin, doe zo voort!!!!

Mieke V.S. uit St Katelijne Waver

Na 56 jaar rugpijn, veroorzaakt door scoliose, ben ik er eindelijk van verlost en dit door de mastercare. Slechts een tweetal weken training had ik nodig om geen pijn meer te hebben. Ondertussen, 3 jaar later, heb ik nog steeds veel meer energie dan vroeger en niet het minste pijn, zelfs niet tijdens onze recente verbouwingen waar ik voor vreesde. Ik ben nu de "gelukkige bezitter" van een tafel en voel mij minstens 10 jaar jonger. Vroeger was gewoon schoonmaken een ramp, nu kan ik zelfs bij een verbouwing er hard tegenaan gaan, zonder problemen. Bedankt Karin en Thierry. Spijtig dat ik jullie niet vroeger tegen het lijf liep ! Ook ik raad het iedereen aan, ik heb trouwens al enkele kennissen naar jullie doorverwezen. Marianne G. uit Wuustwezel : Mijn naam is Marianne 49 jaar, ben 2 maal kort na elkaar geopereerd van een dubbele hernia. De hevige pijn bleef, en kon niet meer werken, ben doorgestuurd naar een specialist. Het weefsel was al rond de zenuw aan het groeien. De dokter ging dit los en zo weg spuiten, dit heb ik 13 keer laten doen anders zou ik in een rolstoel terechtkomen. Een gedeelte van de pijn was weg, maar telkens kwam deze terug. Toen spraken ze van een pijnpomp te laten plaatsen maar dat wilde ik niet, tot op een gegeven moment mijn man in een blaadje las dat ze 100 rugpatiënten zochten. We namen direkt kontakt op en na 14 dagen lag ik op een mastercare tafel. Na 3 dagen oefenen voelde ik al een verbetering, na 14 dagen was ik al een heel ander mens. Ik heb mezelf zo een toestel aangeschaft. Dagelijks deed ik mijn oefeningen en voelde me na een half jaar als herboren, als ik zwaar werk doe gebruik ik het toestel nog steeds. Een aanrader voor iedereen met rugklachten! Peter V. uit Zandvliet : Ik ben Peter V., 38 jaar en sinds 2 jaar aan de sukkel met de rug. Ik ben een eerste maal geopereerd in aug 2002 aan een hernia L5, na deze operatie liep ik scheef en mijn beweeglijkheid was met 30% achteruit gegaan. Daar ik veel in het buitenland werk had ik geen opvolging en zodoende deed ik ook geen speciale oefeningen. Ik ben blijven sukkelen totdat ik in jan 04 een tweede maal geopereerd ben voor een hernia nu aan L4, wederom geen bericht van de doktor om enige oefeningen te doen om de rug te sterken, rusten was het advies en zo weing mogelijk doen. Ik ben dan via het internet met de rugschool (mastercare concept) in contact gekomen en dit was de oplossing. Binnen de 3 weken liep ik terug recht en mijn fysieke toestand verbetert nog elke dag. Opstaan is nu geen frustratie meer, meer en meer voel ik me weer normaal . Ik heb een mastercare toestel aangekocht en doe elke dag plichtsbewust mijn oefeningen en voel me er prima bij. Ik kan dit ten stelligste aanraden!!!!

Ronald B. uit Nederland (Friesland)

Beste Karin en Thierry, Hierbij wil ik jullie zeer hartelijk bedanken voor de uitvoerige instructie bij het afhalen van de tafel. Echt perfecte service van jullie kant en mijn vrouw en ik hebben er een heel prettig gevoel aan over gehouden. Van de tafel heb ik al veel plezier gehad: na 2 weken trainen is mijn pijn (ten goede) veranderd en direct na de oefeningen soms even helemaal weg. Ook het idee dat de tafel de pijn beheersbaar maakt is uiteraard psychisch gezien een enorme steun. Ga zo door.